Reguli pentru intalniri in siguranta

Atunci cand te afli la o prima intalnire, trebuie sa ai in cap unele lucruri si reguli pe care sa le respecti cu sfintenie daa iti doresti ca intalnirea in sine sa fie si reusita si sigura. Este normal sa fii mai precaut la primele intalniri, mai ales daca sunt niste blind-date-uri, insa oricum si asa, daca ati mai vorbit ianinte, este corect si sigur sa afli mai multe informatii despre cel cu care te vei vedea.

In timpul intalnirii in cauza, fii atent/a la ceea ce bei si nu te ambala prea tare la bauturile alcoolice pentru ca cine stie unde te va putea duce o bautura mai atre. Alcoolul te face sa te simti bine, insa de asemenea te si ameteste si este posibil ca gandiea ta sa nu mai fie la fel de libera.

De asemenea, ar fi ok sa mentii un ochi atent si asupra paharului in timp ce bei suc sau apa, pentru ca atunci cand nu esti atent, sa nu te trezesti ca iti este pus vreun somnfifer sau vreun drog in el. Nu poate sa ii ia cuiva prea mult pentru ati strecura ceva in pahar si crede-ma este foarte rau un asemenea lucru.

Daca esti activ in mediul intalnirilor online, ia-ti anumite precautii si fii cu bagare de aseama pentru a te proteja pe timpul procesului de intalnire online cu alti oameni necunoscuti, asta inainte sa ajungi sa te si vezi fata in fata cu acea persoana, in cele din urma.

Exista o linie subtire intre a dezavlui cuiva despre cine sti tu cu adevarat su a dezvalui prea multa informatie dintr-o data. Ar trebui eramintit celor care se intalnesc in mediul online ca  trebuie sa fie foarte atenti  la informatiile pe care le impartasesc pe profilul lor si pe chat in timp ce discuta cu alti oameni in mediul virtual. Lumea se poate da cine nu este si tu poti fi prea sincer uneori, un aspect care nu te va ajuta, ci din contra.

One thought on “Reguli pentru intalniri in siguranta

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *