RelaxareSanatate

Relaxarea prin masaj terapeutic

Relaxarea intregului tau corp si a mintii tale se poate face printr-o serie de tipuri de masaje terapeutice sau care mai de care mai neconventionale, de care nu ai auzit tu pana acum. Noi metode de relaxare iti stau la dispozitie si te invita sa le testezi si sa incerci beneficiile lor pe pielea ta.

Masaj cu bambus

Poate suna putin ciudat(sau mai mult) si te vei gandi mai mult la o terapie prin bataie cu lemn de bambus pe spate si peste picioare, insa nu la asta se refera acest tip de masaj special. Mai degraba acest masaj consta in frectionarea trupului si a tesutului dureros sau  rularea peste trup cu ajutorul lemnului de bambus incalzit, ce poate oferi o senzatie de relaxare si o stare de bine si de pace totala. De asemenea, acest tip de masaj cu bete de bambus este folosit si impotriva stresului, a problemelor psihice si emotionale.

Masaj cu pietre incinse

Acest tip de masaj este asemanator cu tehnica clasica de masaj cu mainile goale, doar ca in loc de mainile goale, acum avem pietrele incinse plimbate de maini pe tot trupul, pentru a induce o stare de liniste, destresare completa si destindere a muschilor.

De asemenea, caldura pe care o genereaza aceste pietre incalzeste corpul, faciliteaza circulatia sangelui si este foarte recomandat pentru persoanele cu mainile si picioarele mereu reci. Tensiunea musculara poate fi vindecata de asemenea cu ajutorul unui astfel de masaj puternic.

Masaj cu pietre de jad

Acest tip de masaj este diferit de cel in cadrul caruia se folosesc pietre incinse. Acesta este o forma de masaj terapeutic pentru tesutul adan ce se practica fara se resimti vreo durere. Acest tip de pietre de jad sunt foarte speciale, compozitia lor de fier, calciu si magneziu pastrandu-se la fel de bine si la rece, si la cald.

Atunci cand se foloseste o piatra de jad calda, acest masaj echivaleaza cu 7 masaje manuale, pe cand atunci cand se foloseste o piatra de jad rece, acest masaj echivaleaza cu 80 de masaje manuale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *