Samsung Music se inchide pe 1 iulie

Un executiv din cadrul marii companii din Coreea a anuntat ca Samsung este posibil sa isi inchida hub-urile de continut. Si asta este exact ce se intampla cu Samsung Music, asa numitul Music Hub. Compania a decis sa opreasca acest hub incepand cu data de 1 iulie 2014.

Utilizatorii Samsung Music au primit un email prin care le era explicat ca serviciul de muzica nu va mai putea fi accesat incepand cu luna iulie, informandu-i ca vor mai primi informatii in curand cu privire la aceasta sistare de servicii.

Intre timp cei de la samsung ii incurajeaza pe utilizatorii serviciului sa isi descarce toate documentele pe care le-au cumparat de pe Samsung Music pana in data de 1 iulie 2014 deoarece incepand cu luna iulie acestia nu le vor mai putea accesa.

Samsung Music este doar unul din numeroasele servicii oferite de Samsung pe care acestia doresc sa le inchida. Cu toate acestea nu avem nici o declaratie in legatura cu Samsung Video, Games, Books, Learning sau alte aplicatii care si-ar putea inchide portile pentru utilizatori.

Cu toate acestea cei de la Samsung au afirmat ca vor continua sa aduca noi aplicatii pentru utilizatorii lor care vor avea la dispozitie mult continut pentru folosire la dispozitia lor. Vor incerca sa isi diversifice produsele si serviciile pentru a face pe plac utilizatorilor. Acestia au anuntat ca vor continua sa produca aplicatii individuale pentru ca nevoile clientilor vor fi mereu in schimbare si vor ezita sa produca o aplicatie care sa le incorporeze pe toate, o aplicati de genul All in One.

Mai este timp pana cand acest serviciu va fi inchis definitiv dar asa cum au anuntat si cei de la Samsung ar fi bine sa va descarcati toate melodiile si tot continutul pe care l-ati achizitionat folosind hub-ul Samsung Music pentru a va putea bucura de acesta chiar si dupa data de 1 iulie.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *