Semne ca iti irosesti timpul – 2

4. Esti mereu lipsit de inspiratie

Faptul ca esti mereu plictisit si nu ai nimic nou de facut duce la pierderea imaginatiei, esti resemnat cu gandul ca faci ceea ce faci fara sa te complici prea mult cu alte activitati, si ajungi la concluzia ca lasi timpul sa treaca pe langa tine. Cu siguranta ca ai o pasiune, ceva ce te atrage, ce s-a intamplat ? Redescopera ceea ce iti placea sa faci in copilarie, sau inceaca sa gasesti ceva nou ce te-ar atrage. Astfel vei avea idei noi, o alta perspectiva asupra lucrurilor si persoanelor ce te inconjoara.

5. Nu iti faci planuri

Planuri au partile lor bune si partile lor mai putin bune, insa in momentul in care urmezi un plan si realizezi ceea ce ti-ai propus te cuprinde un sentiment de auto-implinire, un sentiment de realizare. Este adevarat ca lucrurile neplanificate sunt cele mai placute, asta daca sunt intamplari fericite, dar nu strica sa ai un plan in legatura cu viata ta, sa ai o directie, un scop in ceea ce faci.

6. Nu dormi suficient de mult

Un adult are nevoie in general intre 6 si 8 ore de somn pe noapte pentru a fi eficient in ziua ce urmeaza, daca depasesti aceasta perioada, este destul de clar, iti irosesti timpul dormind, daca dormi mai putin de 6 ore pe noapte, probabil ca faci ceva ce nu ar trebui pentru prea mult timp si decizi sa ignori somnul. Somnul este esential pentru sanatatea unui individ, si daca decizi sa ignori acest aspect probabil ca nu vei avea dimineti foarte placute.

7. Traiesti o alta viata

Un mod de a masura succesul unui om in viata este prin cat este acesta de fericit, cat de implinit se simte. Daca nu te simti fericit, ar trebui sa schimbi ceva, orice, ceva ce ti-ar oferi un sentiment de realizare de bucurie, ceva sa te faca sa simti ca iti traiesti viata, viata ta, nu viata ce iti este impusa de anumite lucruri sau persoane.

Daca te regasesti in cuvintele de mai sus, nu trebuie sa te intristezi, poti schimba multe lucruri, numai  sa iti doresti asta, si viata ta va avea alt aspect.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *