Life

Semne ca iti irosesti timpul

In copilarie probabil ca aveai vise mari, vise de a ajunge astronaut, de a ajunge cantaret, de a ajunge un inginer, un designer. Ce s-a intamplat cu acele vise ? Daca ai ajuns sa iti indeplinesti visele din copilarie probabil ca esti destul de impacat cu tine insuti, si ca ai ajuns la concluzia ca visele pot deveni realitate. Dar daca nu te-ai apropiat de acestea ? Care sunt lucrurile care te-au retinut de la palparea acestor vise ?

1. Petreci prea mult timp facand lucruri ce nu ar trebui sa le faci

Jocuri video, emisiuni TV, navigarea pe internet, mananci prea mult, si lista continua. Arunca o privire serioasa asupra vietii tale si incearca sa realizezi cat de mult timp iti ocupa activitatile de pe urma carora nu ai nimic de castigat.

2. Te plangi mereu

Daca esti genul de persoana care se lasa mereu doborata de greutatile de zi cu zi, probabil ca te vei gasi mereu in sitautia de a te plange celorlalti si chiar tie insuti. Asa nu vei fi niciodata multumit de ceea ce ai si ceea ce faci, acum asta nu este necesar un lucru rau atat timp cat gasesti taria de a trece peste astfel de momente si de a realiza ca e doar o perioada mai putin roz a vietii tale. Nu te mai plange si ia atitudine cand ceva te multumeste, daca stai si astepti ca totul sa se rezolve de la sine, nu vei rezolva nimic.

3. Esti mereu plictisit

Cineva spunea ca „de nu inveti ceva nou intr-o zi, o poti considera ca fiind o zi irosita”. Fii mereu interesat de un anumit domeniu, incearca sa iti tii mereu mintea ocupata, cu lucruri constructive bineinteles, ceva care sa iti provoace o sete, o sete de cunoastere, de lucruri noi, pentru a evita rutina, si de a avea mereu un subiect de discutie sau o anumita activitate.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *