Media & PubServicii

SEO și marketingul digital în 2023 – vezi și articolul de aici pentru info și tendințe în promovare

Un nou început de an înseamnă poate noi forțe și noi idei și în materie de promovare. Orice business are nevoie să aloce astfel de resurse și în direcția promovării, pentru că rămâne singura cale de a face cunoscut publicului. Se pare că în 2023 continuăm să punem mare accent pe promovarea online și marketingul digital. Aceste aspecte nu sunt noi, dar continuă să fie în trend.

Importanța personalizării

Publicul consumator este tot mai conștient și alert despre diverse aspecte. Își îmbunătățește constant propriul algoritm în privința alegerilor. Preferă o viață mai sănătoasă, să combată sedentarismul, să aibă o viață echilibrată. În egală măsură își dorește ca totul să se întâmple rapid, să obțină imediat ce își dorește. E de înțeles, avem totul la un click distanță și nu merită să pierdem o resursă atât de importantă – timpul – căutând prea mult acel ceva.

Înțelegând cum se comportă și ce are nevoie consumatorul, ajungem la publicul țintă cu o ofertă personalizată. Se pare că tot mai mulți vor aprecia abordarea această. Implicit client fiind în colaborare cu o agenție de publicitate online se va remarca preferința ca pachetul de servicii să fie unul adaptat și personalizat. Pentru că nu ne încadrăm în tipare obtuze, suntem diferiți și avem nevoie pe măsură.

Acest lucru se întâmplă deja de multă vreme, la eAdvertising. Vezi si articolul de aici pentru a înțelege pe deplin serviciile puse la dispoziție aici. Pachetele de servicii SEO sunt personalizate, auditul este gratuit pentru cei care vor colabora cu această echipă.

Rețelele sociale vor avea în continuare un impact major

Nu doar atât, dar rețelele sociale rămân în continuare un canal de comunicare foarte important. Publicul este avid după informații, inside stories, așadar apreciază imediat brandurile care arată transparență, pe cele recomandate și de influenceri. Într-un mod cât se poate de degajat, postările și orice tip de apariție în social media înseamnă și modalitatea de a clădi încrederea în business. Nu este un ușor de făcut asta, dar cu o strategie bine pusă la punct este posibil.

Specialiștii din domeniu menționează de asemenea despre importanța trierii audienței, despre alegerea orelor potrivite pentru a posta și despre conținut vizual.

Ce alte tendințe predomină în 2023 în materie de promovare?

Online-ul înseamnă o resursă complexă din care SEO nu lipsește. Așadar în continuare în acest an optimizarea este de bază. Asta înseamnă tehnici aplicate on page și off page pentru ca un site să fie cât mai bine indexat. Când se întâmplă asta, are mai multe accesări, mai mult trafic, deci mai mulți potențiali clienți. Și o astfel de creștere vine în mod organic. Despre cum se va realiza acest lucru, aflăm de la echipa eAdvertising, una dintre cele mai bune și longevive agenții de profil. Din pagina oficială aflăm și despre importanța și impactul articolelor în  presă, despre cum trebuie să fie un site organizat, structurat sau modificat pentru a avea cât mai multe șanse de a fi clasat de Google în primele sale pagini de rezultate ale căutărilor.

Sperăm la un an bun, dar ce facem pentru asta?!

Contact:

+4 0743 243 306

vanzari@e-advertising.co

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *