FrumuseteServicii

Și tu poți fi „regina sprâncenelor”, cu ajutorul platformei Stailer

Credem că nu există femeie care să nu fi auzit de „regina sprâncenelor de la Hollywood”, o româncă stabilită în America și care a fost mulți ani în topul celor mai bogate femei din țara noastră, întocmit anual de publicațiile de profil. Cu o rețea de saloane de cosmetică începută în Beverly Hills și extinsă apoi în toată lumea, aceasta a reușit să atragă atenția vedetelor de peste ocean printr-un amănunt pe cât de banal, pe atât de greu de stăpânit din punct de vedere al tehnicii. Este vorba despre aranjarea sprâncenelor, care, deși pare ușor de realizat, de toate femeile, în realitate lucrurile nu sunt atât de simple.

Cu și despre sprâncene și cum te ajută Stailer

O bună cunoaștere a anatomiei feței, dezvoltarea unor tehnici speciale, alături de folosirea unor produse și tratamente pentru îngrijirea tenului, toate acestea fac din îngrijirea sprâncenelor o adevărată artă, pe care doar profesioniștii o pot pune în practică la cel mai înalt nivel.

După cum spuneam, îngrijirea sprâncenelor necesită ceva știință și experiență, pentru ca efectul să fie unul de invidiat. Din acest punct de vedere, atunci când cauți un salon adecvat pentru pensat, trebuie să ai în vedere câteva aspecte, care îți pot îmbunătăți această experiență. În primul rând, o bună îngrijire a sprâncenelor trebuie să țină cont de anatomia feței, câtă vreme o remodelare radicală a acestora poate conduce la schimbarea radicală a modului în care arătăm. O expresie luminoasă sau, dimpotrivă, una hotărâtă și determinată, pot fi redate cu ajutorul unei îngrijiri adecvate a sprâncenelor.

Nu în ultimul rând, dacă ați încercat să vă pensați sprâncenele acasă, ați observat că experiența nu este una dintre cele mai plăcute. Durere intensă la smulgerea firelor cu penseta, urmată de înroșiri ale pielii sau chiar iritații în locul intervenției, toate acestea pot fi evitate prin folosirea unor instrumente și produse de îngrijire speciale, disponibile la saloanele profesioniste de cosmetică. Vezi aici saloanele disponibile în orașul tău, pentru a avea niște sprâncene de invidiat.

Din acest punct de vedere, putem spune că oricine poate deveni propria „regină a sprâncenelor”, dacă apelează la profesioniștii de pe platforma Stailer. Aceasta adună în același loc unii dintre cei mai buni profesioniști în pensatul sprâncenelor din orașul tău, indiferent că ești din Cluj, Iași, Oradea, București sau Timișoara. Atunci când cauți un salon pentru pensat, e bine să ai în vedere că pe Stailer acest lucru este mult mai simplu și mai intuitiv decât pe alte platforme similare.

Câteva filtre esențiale, precum produsul dorit, sexul, orașul și ora programării, îți pot obține, în decurs de câteva secunde, un loc pe scaunul cosmeticianului cel mai dorit din aria ta de interes. Ai un nume de stilist la care dorești să apelezi și nu știi cum să-l găsești? Tot Stailer îți vine în ajutor. Prin introducerea câtorva caractere într-un câmp dedicat, platforma îți va identifica numele complet al stilistului și salonul la care îl poți găsi, cu numărul pentru programare și orarul de lucru aferente. Iar dacă ai probleme în finalizarea unei programări, ai la dispoziție adresa de mail support@stailer.ro, pe care poți solicita orice detaliu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *