FrumuseteServicii

Stailer – transformări ale look-ului rapide chiar astăzi

Cine a mai auzit de programare la salon în ziua în care îți vine ție cheful? Majoritatea oamenilor știau că trebuie să suni cu cel puțin câteva zile înainte să planifici un moment de răsfăț. Stiliștii de care știai nu aveau timp, așa că recurgeai la research online, deschizând pagini peste pagini ale saloanelor ce ți-au apărut ca rezultat al căutării. Ai sunat la câteva dintre ele și după fiecare încercare eșuată de a obține programarea, ai renunțat și ai zis că mai încerci și mâine. Mâine iar n-aveai noroc și tot așa până într-un final când ai găsit un loc liber. Deja parcă nici nu mai aveai dorința de a merge la salon. Stailer te ajută să trăiești în prezent, chiar astăzi, tot ce îți dorești în materie de hair & beauty.

Cum funcționează Stailer

Stailer este o platformă online pentru programări la salon. Tot ce ai nevoie este acces la internet și un device de pe care să accesezi www.stailer.ro. De acolo e easy peasy. Filtrele de pe pagină ca locația, genul tău, ora, data și serviciul dorit, te ajută să obții lista cu stiliștii gata să te primească în funcție de programul tău. Nu trebuie să mai aștepți să fie stilistul tău disponibil, ci mergi când vrei la cei care au loc. Nu mai primești răspunsuri negative, nu mai trebuie să dai un singur telefon, ci îți rezervi scaunul la salon online.

Stailer este disponibil în Cluj Napoca, Iași, Timișoara, Oradea și București, însă datorită utilității de care a dat dovadă, va cuceri și alte colțuri ale țării. Ai fi surprinsă de câte saloane nu știai că există în orașul tău. Stailer este conceput să-ți aducă numai beneficii, iar dacă vrei să afli mai multe detalii, intra aici. Economisești timp, obții programări când vrei tu, este complet gratuit, ușor și rapid de utilizat și multe altele le vei afla mai jos.

Ce alte beneficii importante mai ai dacă treci și tu pe Stailer

Această platformă devine agenda și asistentul ideal pentru tine. Nu ai nevoie musai de un cont să faci o programare rapidă, de exemplu în pauza de prânz sau când ești prinsă-n trafic. Totuși, contul vine cu mai multe avantaje pentru tine. Îți permite să vizualizezi agenda online special concepută pentru clienți, în care tu îți gestionezi programările oricând. Contul te ajută cu remindere ale programărilor create și poți revedea pe la care stiliști ai fost ca să știi unde să revii. Poți și anula programările, fără să porți conversații incomode la telefon.

Stiliștii înscriși în lumea Stailer sunt profesioniști ce țin pasul cu tendințele actuale ale stylingului și întreținerii corporale. Aceștia se perfecționează constant urmând cursuri de specialitate, pentru ca cei ce le trec pragul să aibă parte de servicii calitative și tehnici actuale. Platforma se adresează atât femeilor, cât și bărbaților ce pun preț pe aspectul fizic.

Stailer îți permite să fii mult mai flexibil cu transformările pe care ți le dorești. Astfel, într-o singură săptămână ți le poți face pe toate, din cap până în picioare. Intră și tu pe www.stailer.ro să descoperi această lume. Pentru alte informații poți scrie la support@stailer.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *