Strazi din lume ce merita vizitate

Pline de turisti, magazine, vehicule, atractii turistice, luminite, cafenele si terase nemaipomenite, strazile oraselor din intreaga lume merita a fi vizitate, a fi parcurse la pas si a le surprinde. Acestea sunt de fapt esenta oraselor in cauza, iar daca mergi acolo si nu le vizitezi si pe acestea, atunci iti va parea tare rau mai tarziu ca nu ti-ai facut timp si pentru acestea. Nimic nu este mai frumos si mai demn de vazut decat marile artere de circulatie din orasele importante ale lumii.

Paseo de la Reforma, Mexico City, Mexic

Una dintre cele mai faimoase strazi din intreaga emisfera vestica, Paseo de la Reforma este binecunoscuta in intreaga lume.

Inchipuita si proiectata asemenea marilor bulevarde europene, cea mai importanta si mai mare artera de circulatie din Mexico City este si casa Palatului National al natiunii la fel de bine ca si pentru celebrele repere ca El Angel de la Independencia si altele asemenea repere care celebreaza si omagiaza eroii Mexicului si ai Americii.

Intesata de hoteluri de lux si de atractii turistice la tot pasul, aceasta este o strada ce merita a fi vizitata atunci cand calatoresti in Mexico City.

Piccadilly Circus, Londra, Marea Britanie

Aceasta intindere de drum, mai bine descrisa drept o jonctiune, este unul dintre cele mai cunocute locuri din intreaga Londra. Populara printre vizitatorii Marii Britanii, Piccadilly Circus este casa cluburilor de noapte, a teatrelor si a monumentelor comemorative care sunt cunoscute in intreaga lume.

Intesata de semne luminoase si de on invalmaseala de oameni, aceasta artera de circulatie este una dintre cele mai cunoscute intinderi de asfalt din intreaga lume.Cu atat de multe atractii de impartasit, este usor de dat seama de ce vizitatorii sunt atat de nerabdatori de a se imbarca in zboruri spre capitala Angliei si apoi in busurile special create pentru turisti ce iti ofera o priveliste fara de seama, in vizita prin intreg orasul.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *