Supravietuire in necunoscut

A supravietui in necunoscut, acolo undeva cand mergi cu cortul, in drumetii sau intr-o calatorie mai lunga, este esential sa ai la tine diferite lucruri pentru buna desfasurare a lucrurilor. Trebuie sa ai mereu la tine echipamente de ploaie si pelerine, apa, mancare, lanterne si chibrituri sau aprinzatoare care sa te ajute sa faci un foc bun si sa te incalzesti atunci cand iti este frig, cand ploua sau cand sunt alt fel de conditii meteo nefavorabile pentru supravietuire.

Corturile si sacii de dormit sunt de asemenea niste produse de luat cu tine pentru atunci cand mergi pe undeva si pentru a supravietui in natura dezlantuita. Un echipament de inalta calitate impotriva ploii este esntial pentru rucsacul tau cu lucruri pentru iesit in natura, pentru mers in excursii si pentru drumetii.

Exista trei tipuri principale de echipament de ploaie care includ umbrelele de ploaie, pelerinele de ploaie, si astfel de piese vestimentare impermeabile care te ajuta sa te protejezi impotriva ploii si sa te mentii uscat si sa-ti fie cald pe orice tip de vreme.

Jachetele impotriva vantului si a ploii sau a vremii reci sunt doar doua dintre exemplele de echipament impotriva vremii reci si a ploiii care sunt incluse in aceasta categorie. Acestea sunt deseori ieftine si te si protejeaza impotriva ploii.

Echipamentul impotriva umezelii, ploii, care este impermeabil si prin care poate respira pielea este foarte bun si poate fi foarte eficient pe o asemenea vreme urata. Oricum, acest tip de echipament este mult mai scumpe decat alte tipuri de echipament.

Insa, acesta te poate proteja de asemenea de la a te uda, insa nu poti respira deloc prin el ceea ce inseamna ca transpiratia nu poate sa iasa din piele. Acestea sunt ieftine, insa sunt desemnate pentru o activitate minima. Gatitul in mijlocul naturii presupune foc, instrumente de gatit si apa potabila cu care sa gatesti.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *