FrumuseteServicii

Te-ai obișnuit să te programezi la saloane pe stailer.ro? Încearcă și aplicația Stailer!

Stailer are ceva timp de când este existent pe piață și a schimbat complet modul de a ne programa la saloanele de hair&beauty. Însă asta nu înseamnă că trebuie să ne oprim din a ne dori mereu ceva mai bun, mai eficient, fiindcă trebuie să ne adaptăm constant schimbărilor ce au loc în viața noastră.

De aceea, acum a apărut inclusiv aplicația Stailer. Cu siguranță ai și tu instalate pe telefon diverse aplicații ce te ajută zilnic. Incearca si aplicatia Stailer. O găsești în Magazin Play, App Store sau App Gallery. Este gratuită atât de instalat, cât și de utilizat. Mai jos descoperi avantajele sale.

Avantajele aplicației Stailer

  • vei avea agenda ta de programări mai la îndemână, ai acces mai rapid la ea. Nu mai trebuie să intri în browser, să scrii stailer.ro și să aștepți să se încarce pagina. Acum este mult mai simplu accesând aplicația din telefon. După ce o instalezi îți creezi un cont de client sau te conectezi cu Facebook. Citeste si aici alte detalii.
  • ai același sistem de căutare și programare. Selectezi filtrele de căutare și anume orașul din care ești, pentru cine e programarea, serviciul dorit, data și ora. Imediat primești lista cu locuri unde îți poți rezerva scaunul.
  • când ai o urgență, spre exemplu ai fost anunțat că trebuie să iei parte la un eveniment important în următoarele ore, aplicația Stailer este cel mai bun prieten al tău. Cu Stailer îți maximizezi șansele de a găsi locuri libere. Sunând la saloane cunoscute pe ultima sută de metri este foarte posibil să nu găsești locuri.

Stailer este despre eficiență și transparență

Cu siguranță procesul de a caută saloane pe Google și a suna la fiecare în parte până să găsești un loc când ai tu nevoie este chinuitor de îndelungat. Stailer este practic rezumatul acestui proces, fiindcă prin filtre el îți găsește doar ce te interesează și obții rapid toate informațiile necesare. Fiecare salon înscris aici vine cu poze din locație, poze cu alte lucrări efectuate acolo, lista cu prețuri, durata serviciilor și locațiile saloanelor prin Google Maps. Cu doar câteva clickuri îți faci programarea. Nu mai trebuie să cauți, nu mai trebuie să suni, totul este mult mai simplu acum cu Stailer. În plus, nici nu mai trebuie să treci prin discuții stânjenitoare atunci când trebuie să anulezi fiindcă nu mai poți ajunge. Anulările se fac online și sunt gratuite.

De asemenea, Stailer îți permite să setezi remindere în agenda ta ce te anunță înainte când trebuie să ajungi la o programare. Iar când vrei o transformare a look-ului, dar nu știi exact ce anume, Stailer te ajuta prin catalogul cu inspirație. Vei selecta câteva filtre și anume locația, pentru cine este și serviciul dorit. Apoi primești poze cu alte transformării făcute în saloanele din orașul tău. Când vezi ceva ce îți place te programezi la salonul respectiv pentru a avea parte de aceeași transformare a look-ului. Simplu, nu-i așa?

Descoperă mai multe de pe pagina oficială stailer.ro.

Contact:

support@stailer.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *