Media & PubRelatiiSfaturiSocial

Tips-uri pentru intalnirile in mediul online

In cadrul intalnirilor din mediul online nu ar trebui sa faci unele lucruri care ar putea parea drept puerile si imature in ochii celor din jur si mai ales celor cu care vorbesti acolo. Asadar, nu fa urmatoarele lucruri:

  • Sa-ti spui ca acest lucru este o idee stupida si ca nu va fi nici macar un tip acolo ce merita sa te vada si cu care sa te intalnesti si in viata reala. Chiar daca ai dreptate (si in functie de unde locuiesti, poti avea!), daca vei crede asa din prima, daca vei gandi negativ doar, nu-i vei mai vedea niciodata, cu toate ca ei exista acolo undeva. Daca vei continua cu intalnirile online, pastreaza-ti mintea limpede si deschisa. Esti acolo si esti grozava, asadar poate ca si altcineva care este acolo este la fel de grozav ca tine si va potriviti.
  • Compari baietii din online cu fostii tai. Uite, chiar daca ati fost despartiti de o sincronizare nu tocmai potrivita sau de multe oceane, toate relatiile tale au incetat deoarece exista un motiv: pentru ca nu erau potrivite. Asadar acum vei cauta niste baieti cu care sa te sincronizezi perfcet si care nu stau atat de departe de tine incat sa fii nevoita sa traversezi oceane intregi.
  • Iti faci griji in legatura cu cat de rau poate sa mearga totul. Ar putea. Ar putea, cu siguranta. Te cred. Insa de asemenea poate fi si grozav. Si daca va fi, de fapt, oribil, oricine iubeste cateodata o poveste oribila legata de o intalnire. Deci, oricum nu ai cum sa pierzi.
  • Iti pui toate sperantele intr-o singura retea de socializare si de dating. Te-ai saturat deja de Tinder? Incearca OKCupid. OKCupid este plin de tipi care glumesc despre moarte sau altceva? Incearca PLenty of Fish. Si daca niciuna dintre aceste retele nu merge, aminteste-ti sa mai iesi din casa. Din ce in ce mai des, tipii atragatori si sexy, dar si totali disponibili se intampla sa fie si ei prin preajma. Sau cel putin asa am auzit ai eu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *