Traditionalul Seoul

Unul dintre cele mai faimoase palate regale din Coreea, Gyenongbok Palace  este o destinatie importanta de avut in vedere atunci cand vizitezi Seoul. Din fericire, este dificil de evitat si de ratat, tocmai pentru ca este localizata in capatul bulevardului principapl al Seoul, Sejongro. Tururile catre aceasta locatie sunt disponibile de trei ori pe zi, si aici poti afla despre unele dintre traditiile si obiceiurile arhitecturale din Coreea.

In trecut, regiunea Insadong  era cunoscuta drept o capacana pentru turisti umpluta cu suveniruri si magazine pentru cumparaturi, insa districtul a trecut recent prin niste schimbari. Acum , cartierul si locul artsy este plin de magazine moderne de ceai si galerii de arta. Acesta este un loc grozav din care poti cumpara niste accesorii handmade fabuloase si bijuteri asemenea din Seoul.

Cartierul prafuit din Itaewon este prietenos cu turistii, si este localizat langa baza militara din Seoul. Aceasta regiune este plina de restaurante, cluburi, baruri si magazine care vand lutarie coreana, bijuterii, costume barbatesti croite la comanda si chiar reproduceri  de mobila coreana.

Seoul este zgomotos si aglomerat, asadar daca ai nevoie de un loc in care sa iti aduni gandurile, mai bine ai lua in considerare ideea unei plimbari pe langa cursul de apa localizat chiar in Sejongro. De vreme ce cursul de apa este de doar 15 picioare sub nivelul strazii, este linistit si pasnic. Micile cascade fac de asemeena a zpna sa arate mult mai linistita si mai frumoasa (nu ca n-ar fi), si este o destinatie grozava pentru cuplurile indragostite.

Corea are o istorie complicata in ceea ce priveste invaziile militare, iar Muzeul Memorial al Razboiului din Corea este un loc grozav din care poti afla multe despre trecutul tulburat al acestei tari. Chiar daca este numit drept memorial, acest loc este de fapt un muzeu militar de istorie care adaposteste arme, avioane si tancuri.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *