Traiul de unul singur

Atunci cand eram adolescent ma gandeam ca as fi fost cea mai fericita persoana din lume daca as fi trait de unul singur undeva. A trecut aproape un an de cand m-am mutat de unul singur intr-un  apartament pentru prima data. Propriul meu apartament. Si nu pot spune ca am fost prea fericit, mai ales ca uneori ma simteam frustrat si confuz.

Atunci cand incepi sa traiesti de unul singur, pe cont propriu, iti va lua ceva timp pana cand sa te obisnuiesti cu noile conditii de trai. Rutina mea, obiceiurile si maniera in care vad lucrurile s-au schimbat cu timpul si odata ce am inceput sa stau de unul singur.

Am descoperit faptul ca traitul de unul singur nu este doar despre avantaje si beneficii, si daca tu crezi in continuare ca asa este, mai bine ti-ai da jos acei ochelari cu lentile roz. Cel mai sigur lucru este faptul ca am invatat sa devin mai realist datorita traiului de unul singur si am invatat o gramada de lucruri despre viata.

Nu sunt deranjat de prezenta nimanui. Am crescut intr-o familie mare si mereu trebuia sa iau in considerare interesele altora, dorintele si prezenta acestora. Chiar si atunci cand am locuit cu un coleg de camera, m-am simtit un pic mai putin confortabil legat de cei care il vizitau in mod constant, foste prietene si toti acei oameni care intrau in mod accidental in camera noastra.

Insa a trai singur inseamna o libertatate maxima si completa, ceea ce este un lucru pe care il ador. Atunci cand stiu ca nu mai exista un set de ochi si de urechi pe acolo undeva, ma pot bucura cu incredere de a purta sau de a vorbi ceea ce imi doresc.

Imi pot petrece chiar toata ziua in lenjerie intima sau pijamale fara a mi se adresa uitaturi urate si ciudate si nici nu trebuie sa caut scuze inutile. Si ma simt extraordinar atunci cand nimeni nu incearca sa ia telecomanda de le tv sau sa intre la baie inaintea mea inca de dimineata.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *