LifeTravel

Trucuri marunte-escrocherii de milioane

Poate ca vei vrea sa afli in ce feluri multa lume este pacalita si inselata pentru a fi furata in tarile europene si nu numai; asta pentru a sti si tu la ce sa te astepti atunci cand mergi in vacanta sau in scop de afaceri intr-un anumit oras european. Asadar, bagati la cap si pregatiti-va asa cum se cuvine!

Pata de pe haina

O persoana anume va varsa ceva pe haina ta(orice de la ketchup si pana la gainat de pasare fals). Asta ar putea fi facut in mod intentionat sau dand din greseala peste tine. Apoi, aceasta persoana isi va cere scuze si va incerca sa te ajute sa iti cureti haina.

Atunci cand in sfarsit vor pune mana pe haina ta, va incerca sa fure orice se afla prin buzunarele acesteia in timp ce se vor preface ca o curata. Asta ti se poate intampla in Buenos Aires sau in Rio de Janeiro.

Lustruitorul de pantofi

Un barbat isi va scapa peria de lustruit papucii chiar in fata ta. Atunci cand o vei ridica pentru el, iti va multumi prin oferta de a-ti lustrui papucii. Chiar daca parea un gest inofensiv, iti va cere mai apoi bani pentru acest serviciu. Asta ti se va putea intampla in Instanbul, Turcia.

Ghicitoarea

O femeie in varsta iti va oferi un vlastar de rozmarin, care se spune ca ar fi un semn de prietenie. Iti va lua mana si se va oferi sa iti ghiceasca si viitorul chiar. Apoi, ai ghicit deja, iti va cere bani pentru serviciile ei. Ah, si daca nu vei plati, aceasta va incepe sa te blesteme pe tine si familia ta, ceea ce poate fi destul de infricosator.

Asta ti se va putea intampla in Madrid sau in New Delhi. Oricare dintre aceste scamatorii bine puse la punct de escroci vor parea foarte inofensive la o prima vedere, insa cu toatele au acelasi scop, de a te usura de banii din buzunare, asa ca fii atent.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *