FrumuseteServicii

Un make-up reușit te pune în evidență – alege salonul perfect pentru tine, prin Stailer

Este perioada poate mai aglomerată în ceea ce privește organizarea de evenimente, nunți, botezuri și așa mai departe. Atunci când ești invitată la astfel de petreceri, printre primele griji se numără alegerea unui salon. Nu este un lucru puțin, căci un make-up care nu te avantajează îți strică întregul look, cum unul reușit te va face să furi priviri.

Să alegi un salon unde să îți aranjezi părul și să te și machiezi? Nu este imposibil, dat fiind că în orașul tău sunt atât de multe opțiuni, saloane mai peste tot. Despre cum să alegi unul, rămâne o altă poveste.

Stailer te ajută – iată cum

Dacă încă nu ai trecut pe online în ceea ce privește mare parte din task-urile pe care le ai, nu știi ce pierzi. Poate că plătești deja facturi online și faci comanzi diverse lucruri online. Iată că Stailer vine să ne demonstreze că online poți face și programări la salonul dorit. Dar mai întâi să începem cu alegerea.

Mai rapid ca oricând, accesând pagina oficială stailer.ro introduci datele care te interesează – adică momentul în care vrei să fie programarea, la ce oră, în ce oraș și pentru cine. Iar de aici și până la lista de opțiuni afișată durează nici câteva minute. Clipești de două ori și ai deja de unde alege. Poți selecta în funcție de buget, locație sau alte detalii. Poate te va interesa de asemenea să alegi un salon în funcție de cât de departe este de zona ta sau ce recenzii are.

Fiecare salon înscris aici vine cu toate detaliile menționate, de la costuri la estimare de timp, cât ar dura un serviciu anume. Află detalii suplimentare aici. Pentru toate acestea nu trebuie să plătești ceva.

Fii practică și organizează totul mai rapid

Prin Stailer ai ocazia de a găsi în mod mai practic un loc  la coafor și poate în același salon un loc liber la make-up. Pleci de aici gata aranjată pentru evenimentul la care urmează să participi. În plus, nu trebuie să faci asta în dimineața acelei zile și până seara când onorezi cu prezența la eveniment să stai coafată și aranjată, în haine de casă și îngrijorată să nu strici look-ul.

Stailer îți va fi deci de ajutor dacă ești din orașe precum Iași, Timișoara, București, Cluj Napoca sau Oradea. Poți accesa nelimitat această platformă și poți seta câte programări îți dorești, fără limită. Dacă sună mai practic pentru tine, alege să îți creezi un cont și astfel să ai acces gratuit și la alte câteva funcționalități – cum ar fi setarea de remindere.

Dacă în trecut programările le făceai chiar și cu o săptămână înainte pentru a fi sigură că ai loc atunci când îți dorești, iată că acum poți face asta chiar și în aceeași zi. Șansele să găsești un loc liber la coafor de pe o zi pe alta cresc dacă ai de partea ta o platformă precum aceasta.

Accesează pagina și convinge-te!

Contact: support@stailer.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *