CarieraModa

Vestimentatia de la locul de munca

Poate ca majoritatea locurilor de munca isi au regula proprie in ceea ce priveste tinuta vestimentara potrivita pentru domeniul in care se lucreaza, insa daca vei purta oriunde un sacou asortat la niste pantaloni sau o fusta dreapta, pe loc imaginea ta va fi scanata si repartizata in tabara „Asa da!”.

Cauta sa porti mereu(doar daca nu iti este impus altfel) haine fabricate din materiale compuse dintr-un mix de natural si sintetic, fuste drepte si dintr-un material care nu se boteste foarte tare sau face cute si de asemenea pantaloni care nu stralucesc, pentru ca nu da bine.

Intotdeauna vei vrea sa dai o impresie buna celor din jur, colegilor si sefilor tai, iar hainele pe care le vei purta pot face asta cu usurinta pentru tine. O tinuta profesionala si eleganta va demonstra ca persoana care o poarta este la fel iar caracterul acesteia este foarte indicat si potrivit pentru domeniul in care lucreaza.

Pantofii cu toc mediu, platformele finute si simple sau balerinii si mocasinii eleganti si intr-o singura culoare vor da foarte bine laolalta cu o tinuta vestimentara atent studiata. Incaltamintea nu trebuie sa fie murdara, roasa, descusuta sau dezlipita, pentru ca toate aceste aspecte negative nu vor indica despre tine decat faptul ca esti neglijent, nepasator si dezordonat, ceea ce nu vrei sa reflecte persoana ta.

Pantofii sport, cizmele si tenisii foarte josi si colorati nu sunt in niciun caz indicati in cadrul jobului pe care il ai, decat daca lucrezi intr-un magazin de produse sport sau de incaltaminte si vrei sa faci reclama produselor de acolo.

Daca nu esti o adepta a rochiilor elegante sau pana in dreptul genunchilor,atunci nu te forta sa porti asa ceva la birou pentru ca nu va da bine, nu vei fi naturala iar disconfortul cauzat de situatia in sine te va face sa devii neglijenta, neatenta si irascibila. Poarta doar ceea ce iti place si iti vine bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *