Website-uri incredibile

Hostel Bookers

Acest site este unul dintre cele mai bune motoare de cautare pentru a gasi hosteluri si hoteluri ieftine in timp ce iti faci bagajul sau calatoresti de-a lungul globului.

Fitday

Fitday iti permite sa iti urmaresti dieta si scaderea in greutate prin intermediul unui jurnal tinut zilnic. Dieticianul personal si articolele gratis despre nutritie si despre scaderea in greutate de pe acest site sunt un bonus.

Endomondo

Endomondo este o aplicatie pentru telefon care iti permite sa iti creezi si sa iti urmaresti programul zilnic de exercitii. Acest website iti permite o analiza detaliata a antrenamentului de care te tii, care il tranforma intr-o unealta valoroasa pentru a intelege si pentru a-ti planifica programul zilnic de exercitii.

My Fitness Pal

Daca numaratul de calorii este scopul tau principal, atunci My Fitness Pal este cea mai buna aplicatie web si pentru telefon din cate pot exista. Acest serviciu are o baza de date masiva de mancaruri si de exercitii fizice care sa iti faca mai usoara numaratoarea de calorii.

Fuelly

Fuelly iti urmareste kilometrajul de gaze pentru masina ta si te ajuta sa analizezi, sa impartasesti si sa compari consumul de combustibil al masinilor tale.

3-Minute Journal

3-Minute Journal este diferit de toate celelalte jurnale care se afla online. Aceasta aplicatie iti permite sa iti urmaresti starile de spirit, realizarile, esecurile si momentele de recunostinta. In plus, face o analiza grozava a acestor parametri.

750 Words

750 Words este bazat pe ideea  “Morning Pages”; care sfatuieste  creativii aspiranti sa inceapa in fiecare dimineata cu trei pagini de exprimare in scris a propriei constiinte, pentru a-si elibera dezordinea mentala, lasandu-te astfel cu o minte mai libera pentru a putea confrunta ziua de fata.

Kiva

Kiva este un website de microfinantare, care tine sa creeze o parghie intre Internet si institutiile de microfinantare din lumea intreaga. Atenueaza saracia conectand creditorii cu oameniiin nevoie.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *