RelaxareTimp liberTravel

Weekend in Europa

Fie ca ai la dispozitie doar un weekend liber de la munca, fie poate ca ti-ai luat concediu de la munca exact acum toamna, o saptamana in Europa, ori intr-unul dintre orasele sale minunate sau un traseu mai lung, in mai multe dintre orasele sale minunate, iti pot face zilele mult mai frumoase, mai insorite, mai relaxante si mai placute.

Hai sa lasam deoparte destinatiile de vacanta obisnuite catre care tot am tins in ultimii ani si hai sa schimbam peisajul(mai ales ca acum, toamna, avem ce vedea frumos) mergand, vizitand si bucurandu-ne de uenle destinatii de vacanta mult mai putin vizitate decat altele mai cunoscute.

Fiecare orasel, fiecare tara, fiecare continent este special in felul sau si are un acel ceva care il poate face irezistibil pentru orice ar pasi intr-insul, insa nu toata lumea isi permite sa mearga pentru un weekend undeva departe ori nici chiar in tara sa, pentru ca de cele mai multe ori drumul este mai lung pentru a vizita ceva la noi in tara decat a face acelasi lucru in afara.

In Germania, in Munchen, este cel mai frumos de mers toamna, in special daca luna octombrie este luna ta libera si in acre ai dori sa pleci pe undeva sa te relaxezi.

Astfel, nu numai ca vei avea ocazia de a vizita acest oras plin de istorie si de caldiri facute parca una si una, colorate in nuantele toamnei, insa de asemenea vei si avea ocazia sa iei parte la festivalul Oktoberfest, cel mai mare festival popular al Germaniei, in care berea se afla pe primul loc, si nu orice fel de bere, ci cea mai buna bere din lume, ca la mama ei acasa.

In Turcia, in Istanbul, este cel mai frumos sa mergi mai ales pe timp de toamna, pentru ca vei observa cu usurinta cum vechiul si noul, modernul si taditionalul se imbina, dar si islamismul cu crestinismul isi fac loc impreuna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *