CuriozitatiPCServiciiSfaturiTehnologie

AutenticSEO.ro iti prezinta cei 4 pasi de urmat pentru alegerea unei companii SEO profesioniste

Te-ai implicat in crearea unui website ca la carte si totusi rezultatele intarzaie sa apara? Eforturile tale vor fi rasplatite abia atunci cand site-ul tau devine o sursa de venituri pentru afacerea ta, acest lucru fiind posibil numai atunci cand genereaza trafic organic raportat la utilizatorii care sunt interesati de produsele si serviciile tale.

Una dintre cele mai eficiente strategii de a atinge acest obiectiv este cu ajutorul optimimizarii, prin SEO, care contribuie la obtinerea unui pozitii de top in Google a site-ului tau pe cuvinte cheie relevante afacerii tale.

SEO reprezinta un proces complex care implica atat creativitate, cat si abilitati tehnice, motiv pentru care cei interesati apeleaza, de regula, la o agentie SEO profesionista, precum AutenticSEO.ro. Asadar, unul dintre expertii din cadrul aceleiasi companii iti prezinta 4 pasi pe care ar trebui sa ii urmezi pentru a te asigura ca agentia SEO cu care vei colabora detine experienta necesara si un portofoliu de clienti generosi pentru a prelua aceasta responsabilitate. Iata care sunt etapele de urmat!

Asigura-te ca agentia SEO iti adreseaza multe intrebari cu privire la afacerea ta

De obicei discutiile initiale se rezuma la prezentarea serviciilor de catre unul dintre reprezentantii companiei, in care tu ai calitatea de ascultator, iar la final spui daca esti de acord sau nu, in vederea inceperii unei colaborari. Atunci cand vine vorba de o prima discutie cu un expert SEO este important ca aceasta sa manifeste interes si curiozitate cu privire la profilul business-ului tau. Astfel, o agentie SEO serioasa iti va pune multe intrebari cu referire la natura afacerii tale, precum si directia metodei generale de marketing a acesteia. Iata cateva intrebari pe care este posibil sa le primesti:

• Care este publicul vizat si cum reuseste acesta sa ajunga la produsele si serviciile tale?

• Care sunt obiectivele website-ului tau? Este doar un site de prezentare sau in acelasi timp si magazin online?

• Ce alte modalitati de marketing folosesti pentru promovare?

• Cum te pozitionezi raportat la competitorii tai? Ce aduc acestia in plus pe piata fata de tine?

Cauta referinte

Daca agentia SEO a bifat lejer pasul 1, este momentul sa treci la pasul 2. Este important sa afli ce rezultate a avut de-a lungul timpul, ce experiente a avut cu fosti clienti de-ai sai. In acest sens, poti solicita o lista cu cativa clienti si datele lor si sa ii contactezi in scopul de a le pune cateva intrebari despre colaborarea cu agentia SEO pe care tu o ai in vizor.

Cere un audit

Daca ai trecut si de pasul 3, inseamna ca este momentul pentru a-i solicita agentiei un audit pentru a vedea unde te afli. In urma auditului, vei afla nivelul de vizibilitate al business-ului tau in mediul online, precum si fluxul de vizitatori, pozitia ocupata in motoarele de cautare, profiul de backlinkuri etc.

Dezvolta o colaborare pe termen lung

Din momentul in care ai batut palma cu o agentie SEO si ai pus la cale diverse strategii, este timpul sa pui in aplicare planurile si sa domini motoarele de cautare! Nu te pripi insa, pentru ca in functie de sectorul business-ului tau si nivelul competitiei, poate dura luni bune pentru a-ti indeplini obiectivele.

Tine cont in permanenta de sfaturile pe care agentia ti le ofera si sustine acest proiect cu resurse financiare. Recomandarea mea pentru servicii de top, seriozitate, promptitudine si profesionalism ramane AutenticSEO.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *