DiversePsihologieSanatate

Cauți un psiholog bun? Vezi articolul acesta și află de Daniel Ivan

Sunt dese acele ocazii când ne simțim cu moralul la pământ și efectiv ne izolăm de toată lumea. Nu vrem să vorbim sau să auzim de nimeni. Atunci când suntem obosiți psihic, emoțional sau fizic nevoia de a lua o pauză este necesară. Dacă ne luăm timpul necesar de a sta cu noi înșine, după care ne revenim și suntem din nou bine, atunci putem spune că a fost doar un moment după o lungă perioadă de timp. Totuși, dacă aceste episoade continuă să persiste, atunci trebuie să consultăm un medic specialist.

Când se vorbește despre sănătatea mentală, cu acest lucru nu este de joacă. Multe persoane suferă în tăcere și duc zilnic bătălii crunte pentru a putea privi viața cu alți ochi. Ca să înțelegi despre ce este vorba mai pe larg poți să vezi articolul. Informează-te în detaliu despre acest subiect și programează o întâlnire cu Daniel Ivan.

  • Nu toată lumea vorbește despre sănătatea mentală

Sănătatea mentală nu este un subiect abordat de toată lumea, iar cei care doresc să discute despre aceasta, ajung să fie priviți cam ciudat. Foarte mulți oameni din România și din întreaga lumea se confruntă cu depresie, anxietate, stări de panică, bipolaritate și lista este una lungă. Deși nu toată lumea e conștientă că suferă de toate aceste, există uneori și excepții de la regulă. Iar cei care conștientizează apelează de regulă la ajutor specializat. Psihologul este acea persoană la care se poate apela cu încredere în acele cazuri majore când parcă gândurile sunt prea multe.

Așa cum mergem de fiecare dată la medicul de familie pentru o scurtă consultație atunci când ne doare ceva, așa ar trebuie să apelăm și la un psiholog când ne simțim depresivi, anxioși sau avem fel și fel de gânduri care nu ne dau pace. Dacă le ignorăm pe acestea, ajungem să ne încărcăm și mai mult decât suntem deja, iar consecințele sunt unele grave.

O ședință poate fi stabilită în funcție de complexitatea problemei. O dată pe săptămână sau o dată la două săptămâni, aceste decizii vor fi luate împreună cu medicul.

  • Terapia online este acum o soluție!

Daniel Ivan este un psiholog cu experiență care oferă ședințe de terapie atât la cabinet, cât și online, prin intermediul device-urilor. Dacă vrei să-ți programezi o consultație și nu ești din București, atunci să știi că o poți face prin intermediul online-ului. Vei vedea că rezultatele și stările de bine nu vor întârzia să apară.

Ajutorul unui psiholog la momentul potrivit poate face mai mult decât crezi. Poți lua legătura cu Daniel Ivan prin intermediul site-ului oficial danielivan.ro. Acolo găsești informații despre costul ședințelor, despre ce presupune aceasta, dar și articole interesante pe care le poți citi pentru a avea parte de claritatea de care ai nevoie în unele momente.

Tratează-ți sănătatea mentală cu prioritate și vei vedea că în timp vei vedea rezultatele. Starea ta de spirit se va îmbunătăți și astfel vei primi viața într-o manieră pozitivă.

 

Contact:

0761 600 020

contact@danielivan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *