Sfaturi

Interesat de idei de cadouri pentru un newborn? Vezi mai multe aici

Există o tradiție încă păstrată și anume atunci când un copil vine pe lume, toți cei cunoscuți și mai ales rude, îi oferă acestuia sau oferă în numele acestuia un cadou. În trecut, această tendință viza nevoia de a ajuta  familia, astfel că erau dăruite mai des alimente, bunuri de larg consum. Acum însă, tendința este de a cumpăra ceva pentru cel mic, mai ales că avem de unde alege.

De la haine la jucării, accesorii, tot felul de produse pot fi alese. Le poți alege și tu din gama de la Little Prints. Vezi mai multe aici. Iată și câteva sugestii:

Museline

Sună banal, însă crede-ne sunt un real ajutor pentru orice mamă. Practic încă din prima lună de viață orice mamă apreciază aceste produse. Îi sunt utile atât la înfășat, cât și la schimbat bebelușul, când mănâncă, când doarme, îl poate înveli cu muselină. Este, cum spuneam, una din cele mai practice lucruri de care se folosește.

La Little Prints sunt seturi de 3 museline, de calitate, moi, fine la atingere, la prețuri excelente. În plus, sunt disponibile într-o varietate de culori și printuri.

Suzete sau alte accesorii de la Little Prints

În funcție de preferințe și mentalitate, suzetele pot deveni chiar și pentru un newborn poate un best friend. Dacă acest teren este încă în testare să spunem, poți opta pentru setul de 4 suzete, numit sugestiv try-it. Astfel, mama și bebelușul său vor trece prin etapa de experimentare până când bebelușul practic își alege singur ce îi place.

De la aceeași sursă poți achiziționa și accesorii diverse, atât pentru suzete – lănțișoare spre exemplu sau protecții diverse – cât și alte tipuri: pentru diversificare sau igienă orală, printre altele.

Articole vestimentare

Cum spuneam, nu există o regulă anume despre ce să fie ales drept cadou pentru newborn și mama sa. Poți alege ceva din categoria haine, cu specificația că nu ar trebui să exagerezi. Bebelușii cresc într-un ritm foarte rapid, mai ales în primul lor an de viață. Contează pe articole practice precum body-uri.

În cadrul magazinului online littleprints.ro vei găsi diverse variante de body-uri cu mesaje funny, toate create din materiale premium, din bumbac organic. Tot aici sunt disponibile și articole vestimentare specifice fiecărui sezon.

Articole pentru camera lui

Încheiem această listă de sugestii cu lucrurile pentru camera unui newborn. Decorațiunile sunt pe ultimul loc, dar ce spui de o saltea portabilă? Aceasta poate fi utilă în geanta de maternitate, folosită în cărucior, în pătuț, oriunde. Tot aici vei găsi de asemenea și marsupiu sau wrap.

Nu în cele din urmă, pentru cei și cele care doresc să arate atenție la detalii, recomandăm și cardurile pentru photoshooting. Sunt adorabile, din lemn, cu mesaje inscripționate.

Acestea fiind spuse, ai atât de multe opțiuni încât nu știi exact ce să alegi? Accesează pagina oficială și alege seturi convenabile, avantajoase la preț, dar și din punct de vedere al componenței. Livrarea este posibilă în toată țara.

Contact:

+4 0725 766 847

hello@littleprints.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *