SfaturiTehnologieTimp liber

Cumpara actiunile companiei aeriene United Airlines Holdings Inc (UAL) in doar 3 pasi de pe eToro!

Actiunile United Airlines Holdings Inc, celebra companie aeriana, a fost listata la bursa. United Airlines Holdings Inc a fost fondata in 1926, avand o prezenta pe piata de aproape 100 de ani. In acest an actiunile companiei aeriene United Airlines Holdings Inc au crescut, avand valori ridicate. In momentul de fata actiunile United Airlines Holding Inc se afla in topul celor mai bine cotate.

Interesul pentru aceasta companie este unul tot mai mare, datorita popularitatii sale. United Airlines Holdings Inc este una dintre companiile de top in aviatie, ce are rute interne, cat si internationale. Actiunile sale sunt foarte bine cotate.

Interesul pentru aceasta companie aeronautica devine tot mai mare. United Airlines Holding Inc este, pentru cine nu stie acest lucru, o companie aviatica de top in USA. Interesul de a investi in actiunile acestei firme vine si de la posibilitatea de a achizitiona actiuni cu comision 0 in doar cativa pasi simpli.

De ce ai investi in actiunile United Airlines Holdings Inc? Viziunea inovatoare, seriozitatea si durabilitatea existentei pe piata sunt caracteristicile ce evidentiaza acesta firma. Vorbim de o companie aviatica cu nenumarate rute.

Cum sa cumperi actiuni United Airlines Holdings Inc in doar 3 pasi simpli si 0 comision

Una dintre plataformele de top cunoscute este eToro. O astfel de platforma este recomandata si apreciata. De ce? Platforma are un numar de peste 25 de milioane de investitori. Este prezent si un numar de 30 de milioane de utilizatori, la nivel global. Vei putea sa cumpei actiuni, criptomonede, ETF-uri si indici de valuta. Vei cumpara de asemenea si actiunile companiilor la multe burse de top ale lumii. Nu platesti comision si nu vei avea limita pentru volumul de tranzactionare pe care-l faci.

Uite cum poti sa achizitionezi actiuni in doar 3 pasi simpli:

  1. Creaza-ti un cont

actiuni

Acceseaza platform eToro si creeaza-ti un cont. 

  1. Depune suma 

actiuni

Odata ce contul a fost creat, poti sa iti depui suma pentru a tranzactiona. In Romania suma minima este de 100 USD sa nu uiti acest lucru, asigura-te ca ai acest lucru in vedere.

  1. Cumpara actiunile companiei

actiuni

Odata ce ai finalizat primii doi pasi, poti sa cumperi actiuni companiei United Airlines Holdings Inc.

Avantajele de a cumpara actiuni de pe eToro!

Platfoma aceasta area avantaje pe care ar trebui sa le ai in vedere. Vei avea de fiecare data comision zero si nu vei fi limitat pentru volumul de tranzactionare. Daca esti la inceput, poti sa eviti orice risc si sa folosesti un cont demo. Acest tip de cont va fi acreditat cu suma de 100 000 USD  si vei avea de asemenea un portofoliu virtual pentru a exersa. Vei descoperi noi tehnici si iti vei imbunatati abilitatile pe care le ai.

eToro este mult mai mult decat e platforma, este locul in care vei invata cu adevarat. Vei lua contact cu o comunitate si te vei educa intr-un mod constructiv si iti vei pune in aplicare toate skillurile pe care le ai. Academia eToro te va ajuta sa te initializezi in domeniu si sa-ti imbunatatesti abilitatile de a tranzactiona. Vei intelege si dinamica actiunilor la brusa ulterior.

In concluzie 

Din cadrul platformei etoro.ro vei afla care sunt actiunile in tendinta si care sunt cele mai alese in randul investitorilor. Documenteaza-te inainte de a investi si asigura-te ca ai inteles dinamica actiunilor.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *